Rendezés:
Nézet:

Egger 2018 as Új kollekciója!

Még több termék:

http://www.ibdnagyker.hu/katalogusok/egger_2018-2020.pdf

 

 

Grabo Plankit 100% vízálló

A Grabo PlankIT 2,5 mm vastag Design Padló (LVT) burkolat, amely 0,55 mm vastag koptatórétege miatt elsősorban közületi felhasználásra ajánlott.
Különböző fafajú és színválasztékú, parketta és svéd padló mintái 185 mm x 1220 mm méretben kapható.
Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú enteriőrök alakíthatók ki boltokban, butikokban, vendéglátó helyeken, irodákban és egyéb közintézményekben.
PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztán tartani, és nem kell rendszeresen felület kezelni, waxolni.

Miért ez a termék?

Technológiájuknak köszönhetően olyan egyedi mintázatokat képesek létrehozni, mely kiemeli őket a többi vynil padló gyártó közül. A padló alatt fa lapok helyezkednek el, amelyek csendesek. Elérhetőek elegáns antik kerámia burkolólapok hatását keltik, amelyek soha nem repednek meg, és meleg hatást biztosítanak.

Környezettudatosság

100%-ban újrahasznosítható anyagból dolgoznak. Gyárukban nagy odafigyeléssel végzik el a munkákat, kiemelkedő figyelmet szentelve annak, hogy alapanyagaik ne károsítsák a környezetet.

Designflooring termékek legfőbb tulajdonságai: 

- nagyon könnyen tisztítható és burkolható 
- 100%-ban vízálló
- egyedi megjelenés, különleges textúrák
- kényelmes, puha rajta a járás

HARO-termékeink a piacon a legjobbak közé tartoznak. Már többször bebizonyosodott számunkra azáltal, hogy kiváló minőségű HARO termékválogatásunkra különféle díjakat, kitüntetéseket és minősítő pecséteket kaptunk. Így tudtunk aztán a Heimwerker Praxis tesztjei és a Parkett Welt parkettatesztje során nagyon jó érdemjegyeket szerezni a HARO Parkett 4000 tölgy vadon strukturált 2V 1 sávos szalagparkettával, a HARO Corkett Lagos parafapadlóval és a HARO Corkett Arteo tölgy* parafapadlóval. Mindez kiegészül most DISANO by HARO dizájnpadlónkkal magyaltölgy krém változatban, amely „Nagyon jó” ÖKO-teszt minősítést kapott, ugyanis teljes egészében lágyítószer és PVC nélkül készül. Ugyanilyen büszkék vagyunk Woody Award díjat kapott innovatív sunProtect technológiánkra is. Ez a technológia abban segít, hogy felvegyük a küzdelmet a fa színének a fény hatására bekövetkező elváltozásaival Nagyon örülünk HARO minőségi filozófiánk e kiemelkedő elismerésének.