Rendezés:
Nézet:

Miért az ELESGO?

Német minőség, hosszú élettartam, a melegburkolatok exkluzív újdonsága. Az ELESGO széles és igazán sokoldalú választékában megtalálhatóak szuper magas fényű laminált padlók homogén színekben, fahatású, illetve járólap hatású dekorokkal. A laminált padlók fényessége, finoman lekerekített élei, nagy formátumú autentikus járólap megjelenése – mind-mind az ELESGO padlók kivételességét és exkluzivitását tükrözik.

Miben nyújt többet az ELESGO, mint más padlók?

Kiváló minőség

Az ELESGO padlók fő jellemzője a német minőség, így hosszú élettartam jellemzi őket. Mivel a padlók gyártója felügyelete alatt tartja az anyagbeszerzést, így garantálni tudják a folyamatos minőség ellenőrzést, és így padlóik kizárólag csak tökéletes minőségű alapanyagokból készülhetnek. A padlók akril felületének köszönhetően rendkívül karcolódás ellenállóak, így sokáig újszerű hatást keltenek a lakásban. Az ELESGO padlók hátlapja egy speciális, impregnált nátronpapírból készül, mely lehetővé teszi a lapok számára a levegőzést, mely szintén hozzájárul a padlók élettartamának a növeléséhez.

Egger 2018 as Új kollekciója!

Még több termék:

http://www.ibdnagyker.hu/katalogusok/egger_2018-2020.pdf

 

 

Grabo Plankit 100% vízálló

A Grabo PlankIT 2,5 mm vastag Design Padló (LVT) burkolat, amely 0,55 mm vastag koptatórétege miatt elsősorban közületi felhasználásra ajánlott.
Különböző fafajú és színválasztékú, parketta és svéd padló mintái 185 mm x 1220 mm méretben kapható.
Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú enteriőrök alakíthatók ki boltokban, butikokban, vendéglátó helyeken, irodákban és egyéb közintézményekben.
PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztán tartani, és nem kell rendszeresen felület kezelni, waxolni.

Miért ez a termék?

Technológiájuknak köszönhetően olyan egyedi mintázatokat képesek létrehozni, mely kiemeli őket a többi vynil padló gyártó közül. A padló alatt fa lapok helyezkednek el, amelyek csendesek. Elérhetőek elegáns antik kerámia burkolólapok hatását keltik, amelyek soha nem repednek meg, és meleg hatást biztosítanak.

Környezettudatosság

100%-ban újrahasznosítható anyagból dolgoznak. Gyárukban nagy odafigyeléssel végzik el a munkákat, kiemelkedő figyelmet szentelve annak, hogy alapanyagaik ne károsítsák a környezetet.

Designflooring termékek legfőbb tulajdonságai: 

- nagyon könnyen tisztítható és burkolható 
- 100%-ban vízálló
- egyedi megjelenés, különleges textúrák
- kényelmes, puha rajta a járás

HARO-termékeink a piacon a legjobbak közé tartoznak. Már többször bebizonyosodott számunkra azáltal, hogy kiváló minőségű HARO termékválogatásunkra különféle díjakat, kitüntetéseket és minősítő pecséteket kaptunk. Így tudtunk aztán a Heimwerker Praxis tesztjei és a Parkett Welt parkettatesztje során nagyon jó érdemjegyeket szerezni a HARO Parkett 4000 tölgy vadon strukturált 2V 1 sávos szalagparkettával, a HARO Corkett Lagos parafapadlóval és a HARO Corkett Arteo tölgy* parafapadlóval. Mindez kiegészül most DISANO by HARO dizájnpadlónkkal magyaltölgy krém változatban, amely „Nagyon jó” ÖKO-teszt minősítést kapott, ugyanis teljes egészében lágyítószer és PVC nélkül készül. Ugyanilyen büszkék vagyunk Woody Award díjat kapott innovatív sunProtect technológiánkra is. Ez a technológia abban segít, hogy felvegyük a küzdelmet a fa színének a fény hatására bekövetkező elváltozásaival Nagyon örülünk HARO minőségi filozófiánk e kiemelkedő elismerésének.